RESIDENTIAL BUILDING vihren

улица вихрен 31, павлово, софия

Многофамилна жилищна сградата в престижният столичен квартал Павлово. Спокойно и тихо местопложение, в непосредствена близост до основни търговски и транспортни точки на столицата.
Разгънатата застроена площ на сградата е 4380 кв.м. Състои от 37 апартамента, 16 надземни гаража и подземен гараж с 22 паркоместа.

Квартал „Павлово - Бъкстон“ е разположен между бул. „Братя Бъкстон”, Околовръстно шосе и бул. „Цар Борис III”. Намира се в удобна близост до центъра на София и се обслужва от булевард „Цар Борис III” и бул. "България". Кварталът е един от най-добре развитите и престижни райони на София. Инфраструктурата е много добре развита.

На територията на квартал „Павлово - Бъкстон“ има много детски площадки, градинки и места за отдих, както и две училища – 2-ро СОУ и 5-то СОУ и две детски градини - на бул. „Братя Бъкстон” и на ул. „Белмекен”. Удобство за живеещите в квартала e близостта на пазар Борово, магазините Фантастико, Била и Кауфланд, XX-та поликлиника, МОЛ България и други магазини и заведения от сферата на услугите и забавленията.
Кварталът се характеризира с тиха и спокойна атмосфера, уникален микроклимат и чист въздух.